Wordt beloond door Google

Voorrang aan snelle en veilige websites

Tot voor kort stond websitesnelheid hoog in het vaandel van Google, tegenwoordig weegt dat nog steeds zwaarder mee, maar ook de beveiligde HTTPS-verbinding (het groene slotje) maakt deel uit van hun  algoritme! Zorg er voor dat deze zaken in je website en webwinkel goed op orde zijn.

Maak je website of webwinkel nu veilig en sneller, en wordt beloond door Google. In ruil voor jouw inspanning krijgt je:

  • Betere ranking
  • Meer bezoekers op je website
  • Een Hogere conversie

Naast het feit dat HTTPS een belangrijke factor is geworden, heeft het gebruik ervan ook andere meetbare voordelen. HTTPS maakt gebruik van drie belangrijke beschermingslagen.

  1. Het versleutelt de data, zodat deze niet door kwaadwillende onderschept kan worden.
  2. Daarnaast zorgt de gegevensintegriteit ervoor dat gegevensuitwisseling niet gewijzigd of beschadigd kan worden.
  3. Het gebruikt verificatie: dit zorgt ervoor dat alleen een gebruiker kan communiceren met de website, zonder tussenkomst van derden.

Een ander voordeel is dat de website gemiddeld 2 tot 3 keer sneller wordt met een HTTPS– verbinding.

Conclusie

Je website wordt dus sneller en veiliger door gebruik te maken van een HTTPS (het groene slotje) in plaats van HTTP (zonder slotje). Een SSL certificaat (HTTPS) in combinatie met onze hosting. Immers de bezoeker van je website ziet direct dat deze wel veilig is hierdoor straal je meer vertrouwen uit. Bezoeker blij, Google blij en jij ook nog eens blij!

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Binnen 24 uur een helder voorstel in je e-mailbox? Vul dan onderstaande vragen in of bel met 075-7200810 of 06-50651720.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.